Friday, April 29, 2011

Bikernieki, here we come

Täna kell 6.50 pean olema all ja valmis Riiga minekuks.
Terve päeva olin suht tuhinas, millal saab juba töölt ära garaazi möllama. mingi pool 6 vist jõudsin sinna. Tegin Tõnni ja Rauli autod seest puhtaks ja siis muidugi Mati auto pesin 5€ eest ära:D. siis nägi Mait missugune reka tent on, oh sa taevas:D sellisega ei saa kuskile minna. nemad hakkasid 4kesi seda pesema kui mina ja pets aitasime veits Rauli.
Heh, Rauliga saab ikka mass kino, koguaeg räägime Tõnni taga, et täis pasaaadu on ta ikka küll, keerab igalpool sitta kokku jne, muidugi me räägime seda tema kuuldes.
Siis vaikselt seal nokitsesime, väljas läks juba pimedaks ja hakkasime autosid peale ajama, asjad tõstis Raul tõstukiga käru peale ja Tõnn ajas pillid peale. Bemm on ikka ülimadal võrreldes golfiga, muidugi golfil ei olnud slickid all, vaid vihmakad 15" ATS velgedel.
kopereerusin ennast vana karuga samale bussile, siis hea juttu puhuda.
Ei tea kuidas läheb, ei tahaks küll samas, et Tõnn seina sõidab, loodetavasti tal ei teki seda värki, et hakkab kartma auto pärast... ootan juba õhtut, peab kinu tegema, Rolts tuleb ka ja vana karu joob end raudselt nokki:D mis ikka rinka peal tehakse... eks ole näha, pilte teen ka, siis pärast hea meenutada;)

No comments:

Post a Comment