Saturday, April 16, 2011

Sutsu kirjutan jälle, muidu hakkab mõnel igav ju.
No olen käest ära läinud, 3 päeva jõin järjest, ütleks, et esimesed 2 olid soojendused. Viimane päev oli tegelt suht fun, lõpp läks aint käest ära. Rix ja Kuris kaklesid jne. Rix keeras ära ja suht jh. Eile käisin Tartus ema, Madise ja Martiniga, OFC maamess. Suht igav oli, nokamütsi sain sest tõstsin kopaga pakke, mingi pask Caterpillar oli. Noh, siis nägin Kurist ja Jürri rääkisime vähe juttu jne. Siis rääkisin Tiiduga juttu, küsisin Sampo kohta infi ja MHT (Neuson). Läksime minema, käisime korra poest läbi, ostsin juua ja edasi. Madis poole jõudsime siis mõtlesin, et hakkaks grillima, oligi seff, rääkisime juttu ja nii see õhtu venis. Koju jõudsin mingi pool 12, siis passisin netis nats ja läksin magama. Täna hommikul ärkasin mingi kell 12 selle peale, et Marek helistas. Vahepeal oli ta ju tsikli ära ostnud. Ega ma eriti õnnelik pole, suht saan on. Kuid sellessuhtes on hea, et täielik krossikas millele on tuli ette pandud. Täna nägin siis esimest korda, katsusin ja lükkasin seda. Võtsin mootori maha kuna kolb oli kinni jooksnud ja seda päris korralikult, silinder vahetusse ja vänt tuleb üle vaadata ning laagrid ära vahetada.
Ja siiamaani olen siis kodus olnud, oleks võinud Gilera ära ikka osta:/
2.mai on juba nitrocross kust peaks osa võtma. Esimest korda lähen nitrokaga rajale mida on terve aasta tehtud ning peaks ideaalne olema. Durango las jääb praegu ma arvan. Tahaks nitrokaga proovida üle pika aja.
Kariniga lähen alles homme õhtul välja:s tahaks kohe... selle vea parandan, et ma pole temaga ülipikalt väljas jälle käinud. Tahan ainult head ja seda kõigile...

No comments:

Post a Comment