Wednesday, October 6, 2010

kylki kyljessä

hei hopsti,
Jälle paar päeva möödas. Palju on juhtunud, alustaks siis algusest. Tegelikult enne eilset midagi ei juhtunud peale selle, et Erik tuli kooli:P
Eile oli selline crazy päev suht. Männalt läheb osti buss otse bussikasse, jõhkralt hea oleks mul aga eile lasi buss haledalt üle mind. Nimelt peatus jakobsoni ees mitte bussi peatuses. Mõtlesin siis, et lähen autoga, mõeldud tehtud. Helistasin Annule, et äkki tahab ka autoga- temaga liitusin Alissa ja Anu.
Viisin nad söökla juurde ära, ise läksin kooli ette. Lasin allee vahel esimese tühjaks ja siis pidurdasin kooli juurde.
Keegi ei uskunud, et ma autoga tulin. läksime Miili ja Casaga sõitma:D
allee vahel maantee poole 120km/h sees kruusa peal:D Miil karjus taga:D pöörasin parklas ringi ja tagasi.
Järgmine vahetund mõtlesime Tiiduga ja Jüriga minna, aga nendega liitusid veel Kuldar ja Unt.
Tänu sellele oli auto ikka sitaks raske-esimesed kurvid tulid normaalselt kuni parklani. Siis pöörasin kruusa peale tagasi, auto perse oli raske ning vedas kraavi, hooga sain sealt välja ning siis viskas esi osa lendu ning maandusime esiotsaga kraavi. äge moment oli (mulle tundus mingi 3 seki) kõik olid jumala vait ja siis käis raksatus:D Undil silmast vett tuleb nagu väiksel lapsel käsi ka värises:D tõstsime siis välja ja tõmbasime naaahui.
Söögikal läksime Tiiduga kuivati kurvi proovima, ega seegi hästi ei lõppenud...
Õhtul tuli Jüri küll ning läksime trenni, pärast passisime minu pool kuna keegi ei tahtnud meiega välja tulla-.-
täna meenutasime eilset:D aa ja käisin Tõnni bemmi ka lihvimas väheke. Mastiks on enam vähem alt ära juba, siis saab värvima hakata.
ootan juba 16.okt Laitse Endurance (Y) Meie võistkonna nimi on Ants(alkohol, narkootikumid, tubakas ja sõltuvus) racing team. Sõitjateks on: Mina Tõnu aka Sten ning Tõnis aka bullet ja laagreid õlitab Marek aka Velts.
Wish us luck;)
Tänaseks küll. Kirjutan siis kui Tõnis on oma esimesed harjutusringid teinud:D

No comments:

Post a Comment